Pronostic Fotbal Woking – Dartford

on August 13, 2012 in Predictii Fotbal

Woking – Dartford este o partida de fotbal ce se desfasoara in etapa a 2-a a campionatului de fotbal englez din liga a 3-a Blue Square Premier. Partida va incepe la ora 21:45.

In prima etapa cei de la Woking au batut cu 1-3 in deplasarea de la Wrexham. Sezonul trecut au terminat pe primul loc in divizia Blue Square South si au promovat in Blue Square Premier. Echipa a terminat campionatul cu 30 de victorii, 5 infrangeri si 7 egaluri. In cele 42 de meciuri Working au marcat 92 de goluri si au primit 41.

Dartford este si ea nou promovata in Blue Square South dupa ce au trecut la baraj de Welling. In prima etapa din Blue Square Premier au pierdut pe teren propriu cu 2-3 in fata celor de la Tamworth. In sezonul trecut au terminat campionatul Blue Square South pe locul 2 la 9 puncte in spatele adversarilor de astazi.

Cele doua echipe s-au mai infruntat de patru ori pana acuma, Working a castigat ultimele doua meciuri cu 1-0 si 2-3 in timp ce ultima victorie a celor de la Dartford a fost in 2011 cand au castigat cu 3-2 pe teren propriu.

Pronosticul la acest meci: Peste 2,5 goluri

Cota pronosticului: 1.65

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.