Pronostic Fotbal Villarreal – Santander

on April 15, 2012 in Predictii Fotbal

Villarreal – Santander se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 33 a campionatului spaniol de fotbal, Primera Division.

Partida in care gazdele cei de la Villarreal, echipa ce are un sezon modest, si ocupa locul 17, la sapte puncte de ultimul loc retrogradabil, primeste pe teren propriu vizita ultimei clasate Santander, echipa ce are slabe sanse la salvare, si care e cu un picior in liga secunda.

Etapa trecuta cei de la Villarreal au reusit sa obtina o victorie (2-1) pe teren propriu in fata celor de la Malaga, pentru Villarreal, a marcat Senna M. si Perez H.

Cei de la Santander in ultimele trei partide au suferit trei infrangeri, si merg foarte slab in acest sezon. Etapa trecuta au pierdut (0-3) pe teren propriu in fata celor de la Mallorca.

In meciurile directe intre cele doua, cei de la Villarreal, sunt favoriti in fata celor de la Santander. In ultimele cinci partide au obtinut trei victori, o remiza si o infrangere. In tur Santander a castigat (1-0) in fata celor de la Villarreal.

Pronosticul la acest meci: Victorie Villarreal

Cota pronosticului: 1.45

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.