Pronostic Fotbal Betis – Osasuna

on April 15, 2012 in Predictii Fotbal

Betis – Osasuna se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 33 a campionatului spaniol de fotbal, Primera Division.

Partida grea pentru cei de la Betis, echipa ce are un sezon modest, si ocupa locul 14, dar o pozitie ce ii asigura linistea pana la finalul sezonului. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Osasuna, echipa ce se afla pe 6, si lupta pentru un loc ce duce in Europa. Partida echilibrata deschisa oricarui rezultat.

Dupa ce au reusit sa obtina doua victori la rand, cei de la Betis, etapa trecuta au scos doar o remiza (1-1) in deplasare la Real Sociedad, golul celor de la Betis a fost marcat de Castro R.

In schimb, cei de la Osasuna dupa doua infrangeri la rand, etapa trecuta au obtinut o victorie (2-0) pe teren propriu in fata celor de la Espanyol, prin dubla lui Garcia R.

In ultimele cinci meciuri directe intre cele doua, rezultatele au fost foarte echilibrate si stranse. Fiecare a reusit cate doua victori, iar o partida s-a terminat la egalitate. In tur Osasuna a castigat (2-1).

Pronosticul la acest meci: over 1.5

Cota pronosticului: 1.30

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.