Pronostic Fotbal Sportul – CS Mioveni

on March 31, 2012 in Predictii Fotbal

Sportul – Dacia Mioveni se disputa astazi de la ora 16:30. Meci ce face parte din cadrul etapei 24 a campionatului romanesc de fotbal, Liga I.

Meci important in lupta pentru evitarea retrogradari, intre doua echipe ce ocupa locuri retrogradabile, dar in care cei de la Sportul au sansa la salvare daca vor reusi sa castige aceasta partida, in care sunt favoriti si au prima sansa la victorie. In schimb cei de la Dacia Mioveni sunt deja cu un picior in liga secunda, nu mai au nici o sansa la salvare au doar 11 puncte in acest sezon.

In cele cinci partide de la reluarea returului, cei de la Sportul au reusit sa obtina trei victori, o remiza, si doar o infrangere suferita etapa trecuta (1-0) in deplasare la Sibiu.

De partea cealalta cei de la Mioveni au reusit sa obtina doar doua remize, in partidele din retur. Etapa trecuta au pierdut (0-2) pe teren propriu in fata celor de la Pandurii.

Cele doua se afla la a 2 a intalnire in Liga I, cei de la Mioveni fiind o echipa nou promovata. In primul meci cel din tur Mioveni a reusit sa castige (2-1) pe teren propriu in fata celor de la Sportul.

Pronosticul la acest meci: Victorie Sportul

Cota pronosticului: 1.65

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.