Pronostic Fotbal Nurnberg – Bayern Munchen

on March 31, 2012 in Predictii Fotbal

Nurnberg – Bayern Munchen se disputa astazi de la ora 16:30. Meci ce face parte din cadrul etapei 28 a campionatului german de fotbal, Bundesliga.

Partida in care cei de la Bayern, echipa ce ocupa locul secund la sase puncte de lider, se deplaseaza pe terenul celor de la Nurnberg, echipa ce se afla pe locul 11, la doar patru puncte de ultimul loc retrogradabil. Un meci in care Bayern are sansa sa se aproprie la 3 puncte de lider.

In ultimele trei meciuri de campionat, cei de la Nurnberg au suferit trei infrangeri. (2-1) in deplasare la Mainz, (1-3) pe teren propriu cu Wolfsburg, iar etapa trecuta (1-0) in deplasare la Stuttgart.

De partea cealalta Bayern in ultimele patru partide disputate a obtinut patru victori. In ultima etapa de campionat au castigat (2-1) pe teren propriu in fata celor de la Hannover.

In meciurile directe cei de la Bayern sunt superiori celor de la Nurnberg. In ultimele cinci partide au obtinut trei victori si doua remize. In meciul tur Bayern a castigat (4-0) pe teren propriu.

Pronosticul la acest meci: Victorie Bayern

Cota pronosticului: 1.40

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.