Pronostic Fotbal Manchester City – Sunderland

on March 31, 2012 in Predictii Fotbal

Manchester City – Sunderland se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 31 a campionatului german de fotbal, Bundesliga.

Partida usoara pentru cei de la Manchester City, echipa ce ocupa locul secund la trei puncte in spatele liderului. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Sunderland, echipa ce se afla pe locul 8, si care in mare masura si-a indeplinit obiectivu in acest sezon. Un meci in care Manchester City este favorita si are prima sansa la victorie.

In ultimele doua etape de campionat cei de la Manchester City, au castigat (2-1) pe teren propriu in fata celor de la Chelsea, dar au remizat etapa trecuta (1-1) in deplasare la Stoke.

Cei de la Sunderland, in ultimele doua etape de campionat au pierdut (2-0) in deplasare la Blackburg, siau castigat (3-1) pe teren propriu in fata celor de la QPR.

In ultimele cinci meciuri directe, cele doua rivale de astazi se afla intr-un echilibru perfect. Fiecare a reusit cate doua victori, iar o partida s-a terminat la egalitate. In tur Sunderland a castigat (1-0).

Pronosticul la acest meci: Victorie City

Cota pronosticului: 1.20

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.