Pronostic Fotbal Everton – West Bromich

on March 31, 2012 in Predictii Fotbal

Everton – West Bromich se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 31 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Un meci destul de stras, intre cei de la Everton, echipa ce ocupa locul 9, si cei de la West Bromich, echipa ce se afla pe locul 14, la doar 4 puncte una de alta. Un meci fara o miza importanta, cele doua si-au indeplinit deja obiectivul in acest sezon, si joaca doar pentru statistica. Un meci echilibrat deschis oricarui rezultat.

In ultimele doua meciuri cei de la Everton au reusit sa obtina doua victori. Una in campionat (0-2) in deplasare la Swansea, si una in cupa (0-2) tot in deplasare la Sunderland.

Cei de la West Bromich trec printr-o perioada mai dificila, in ultimele trei partide au suferit doua infrangeri si doar o remiza. Etapa trecuta au pierdut (1-3) pe teren propriu in fata celor de la Newcastle.

In ultimele patru meciuri intre cele doua, se afla un echilibru perfect. Fiecare a reusit cate doua victori. In meciul tur Everton a castigat (0-1) pe terenul celor de la West Bromich.

Pronosticul la acest meci: Victorie Everton

Cota pronosticului: 1.80

Agentia de pariuri online: BET365

Comments are closed.