Everton – Manchester City

on January 31, 2012 in Predictii Fotbal

Dupa ce au reusit sa castige cu greu partida cu Tottenham din etapa trecuta, echipa lui Mancini se deplaseaza pe terenul celor de la Everton pentru a mai castiga 3 puncte vitale in lupta pentru titlu.

Dupa 22 de etape Everton ocupa locul 14 cu 26 de puncte si au un golaveraj de 22:26 in timp ce Manchester City ocupa primul loc cu 54 de puncte si un golaveraj de 60:18. Statistica ultimelor 13 partide jucate pe acest teren sta in felul urmator : 8 partide castigate de gazde , 4 s-au terminat la egalitate si una singura a fost castigata de Manchester City in 2009.

Chiar daca statistica meciurilor directe este favorabila gazdelor pronosticul nostru pentru aceasta partida este victorie Manchester City unde Bet365 ofera o cota de 1.80 una foarte buna mai ales ca echipa lui Mancini este in forma.Mizam pe acest pont si din prisma faptului ca Everton in 11 partide jucate pe propriul teren au reusit sa marcheze 11 goluri si au primit 13, in timp ce Manchester City in 11 partide jucate in deplasare au reusit sa marcheze 26 de goluri si au primit 12.

La cum se misca echipa in acest moment nu cred ca Everton va reusi sa castige cele 3 puncte puse in joc, in timp ce Mancini nu isi poate permite un pas gresit mai ales ca rivala de moarte Manchester Utd isi revine incet incet.

Pronosticul nostru pentru acest meci este VICTORIE Man. City la o cota de 1.80.

Comments are closed.