Tănase susţine că nu s-a drogat: “Am trecut toate testele anti-doping”

on February 28, 2011 in Uncategorized

Steaua dezminte că mijlocaşul Cristi Tănase ar avea probleme cu drogurile, aşa cum mai multe publicaţii de scandal au scris. Căpitanul Stelei spune că a trecut cu succes de mai multe controale anti-doping şi se gândeşte serios să acţioneze în judecată publicaţiile care au oferit asemnea informaţii.

“Nu este adevărat absolut nimic din ce scrie în acea revistă. Am fost selectat la nu mai puţin de trei controale anti doping la meciurile din cupele europene, şi la mai multe asemenea controale la partidele din Liga 1, iar rezultatul a fost de fiecare dată negativ. Mă gândesc foarte serios să dau în judecată publicaţia respectivă”, a spus Cristian Tănase pentru site-ul oficial al clubului.

Informaţiile sunt negate şi de Radu Paligora, medicul echipei:

“Toate testele doping efectuate de jucătorul Cristian Tănase de când s-a transferat la Steaua au ieşit negative. Nu se pune problema ca el să consume cocaina. Din momentul în care a semnat cu Steaua, el a fost supus la numeroase controale anti-doping în meciurile internationale , dar si în Liga 1 si toate au iesit negative”, a declarat Radu Paligora

Comments are closed.