Barcelona, aproape de titlu! Valdano: “Vom continua să luptăm”

on January 31, 2011 in Uncategorized

Directorul general al grupării Real Madrid, Jorge Valdano, a declarat că echipa sa va continua lupta pentru titlu în Spania, chiar dacă, în urma eşecului cu Osasuna Pamplona, scor 0-1, se află la şapte puncte de liderul FC Barcelona.

“Suntem un club ambiţios şi am învăţat de la cei care au făcut un Real grandios drumul pentru a continua lupta”, a declarat Valdano.

Valdano a apreciat drept “dur” rezultatul meciului cu Osasuna, subliniind că există şi partide “care se termină prost”.

Tehnicianul Jose Mourinho a afirmat că nu are nimic de reproşat jucătorilor săi, care au luptat şi şi-au făcut treaba cu demnitate. “Situaţia este dificilă gândindu-ne la FC Barcelona, însă acum trebuie să ne preocupe partida de miercuri”, a spus Mourinho.

“Campionatul se îndepărtează de Real”, a scris Marca; “La şapte puncte!!”, au notat AS şi El Mundo Deportivo, în timp ce Sport a titrat: “Barca este mai aproape de titlu ca niciodată”.

Însă olandezul Johann Cruyff, fost preşedinte de onoare la FC Barcelona, a scris, în El Periodico, că nimeni nu trebuie să “îngroape Realul”: “Titlul nu este decis. Şapte puncte sunt multe, dar FC Barcelona nu trebuie să facă niciun cadou. Dar, atenţie, nu îngropaţi Realul”.

După 21 de etape, FC Barcelona, cu 58 de puncte, conduce în clasament, urmată de Real Madrid, cu 51 de puncte. În campionatul Spaniei au mai rămas de disputat 17 etape.

Comments are closed.