Mai talentat ca Walcott! VEZI pe cine licitează marile cluburi engleze!

on December 20, 2010 in Uncategorized

Echipele de top ale Angliei au o nouă ţintă. Are 17 ani, şi-a făcut debutul la 16 ani şi 199 zile, iar în acest sezon a înscris 13 goluri în 21 meciuri jucate în League One. Este considerat de mulţi ca fiind mai talentat decât Theo Walcott la vârsta lui. Cotat la 11,8 milioane de euro, Alex Oxlade-Chamberlain este noua stea a lui Southampton. “Sfinţii” îl folosesc momentan pe flancuri, acolo unde viteza, forţa şi controlul balonului îl recomandă ca fiind o extremă redutabilă. Odată cu acumularea experienţei şi cresterea nivelului tehnico-tactic, Alex va putea fi mutat în centru, fie mijlocaş, fie atacant în spatele vârfurilor.

“Multe cluburi mari se interesează de jucătorul nostru, preţul lui este însă foarte ridicat. Antrenorii îl văd ca fiind mai talentat ca Walcott la aceeaşi vârstă. Nu vom accepta o ofertă de “criză”, clubul neavând niciun fel de probleme financiare la acest moment” , a declarat un oficial al lui Southampton.

“E o combinaţie între Walcott şi Adam Lallana (atacant Southampton). Nu are încă explozia lui Theo, dar are nişte abilităţi tehnice remarcabile şi joacă mereu cu capul sus. Arsenal şi Liverpool se interesează de ceva vreme de jucătorul nostru “, a declarat o a doua sursă din cadrul clubului pentru Goal.com.

Comments are closed.