Edel Apoula Bete a comis-o ca la Rapid

on November 30, 2010 in Uncategorized

Duminică, pe “Stade Gerland”, PSG putea deveni lider în Ligue I, cu un succes în faţa Lyonului. A fost la trei minute distanţă, dar fostul portar al Rapidului, Edel, a făcut o gafă caracteristică, în urma căreia gazdele au egalat, iar meciul s-a terminat 2-2.

Din 29 august, e titular în poarta parizienilor. A dat impresia că-l face uitat pe Coupet, când a închis poarta PSG-ului timp de şapte partide consecutive. De câteva etape nu se mai regăseşte, iar duminică a făcut o eroare colosală în finalul meciului cu Lyon, la 2-1 pentru PSG. În minutul 87, a degajat greşit, direct la Gomis, care nu l-a iertat. “Nu-mi explic eroarea. Am pierdut două puncte din cauza mea. Dar ăsta-i fotbalul. Cine nu greşeşte?”, şi-a făcut mea culpa Edel după meci. Coechipierii l-au susţinut, deşi PSG-ul a rămas pe 3, la un punct în spatele liderului Marseille.

France Football are şi explicaţii pentru evoluţiile mai slabe din ultima vreme ale lui Edel. Armeano-camerunezului îi expiră contracul la finalul sezonului şi deocamdată a refuzat prelungirea pe trei ani propusă de PSG, pentru că nu ar fi primit garanţii că rămâne titular.

Tamaş, în echipa etapei!
West Bromwich s-a impus, sâmbătă, în deplasare, în faţa lui Everton, scor 4-1, în etapa a 15-a din Premier League, iar Gabi Tamaş a jucat excelent. Site-ul Eurosport l-a inclus pe fundaşul român în echipa etapei. “Tamaş a fost puternic şi sigur”, a notat Eurosport. Atacantul Berbatov, de la Manchester United, care a reuşit cinci goluri în victoria cu Blackburn Rovers (7-1), a fost desemnat jucătorul etapei.

Goian, “atent şi precis”
Nu doar Radu Ştefan a fost apreciat de presa italiană după etapa de duminică. Goian a intrat şi el la Palermo, din minutul 46 al meciului cu AS Roma (3-1), şi a evoluat foarte bine. “Practic, Roma n-a mai intrat în careul echipei Palermo”, a scris Mediagol.it. “Atent şi precis la fiecare intervenţie”, l-a lăudat şi calciomercato.it pe fundaşul român, notat cu 6,5.

Deac: “Fotbalul german e dubios”
Transferat în această vară de la CFR, Deac nu s-a acomodat la Schalke, o echipă care şi ea se chinuie în noul sezon, cu doar un punct peste zona retrogradării şi umilită cu 5-0 de Kaiserslautern, în ultima etapă. Deac spune însă că nu se pune problema înlocuirii lui Magath. “Ăsta e fotbalul german, chiar e foarte dubios, azi câştigi cu 4-0, mâine pierzi cu 5-0. Nu se aude aici de nicio plecare, nu e ca în România, unde se schimbă antrenorii după câteva eşecuri”, a declarat Deac.

Fotbalist asasinat şi tranşat!
Scenă incredibilă în Guatemala. Un fotbalist din Liga Naţională, Carlos Mercedes Vas­quez, a fost răpit şi asasinat în vestul ţării, la frontiera cu Mexic! Vasquez (27 de ani) a fost răpit vineri seară, la ieşirea dintr-un hotel din Malacatan, unde echipa sa, Malacateco, era cazată înaintea unui meci. Corpul dezmembrat al jucătorului a fost descoperit în cinci saci de plastic, cu următorul mesaj: “Pentru că a sedus-o pe femeia altuia!”.

Comments are closed.