Dinamo vrea să organizeze meciuri între fani şi fostele glorii!

on October 31, 2010 in Uncategorized

Florin Prunea a găsit metoda prin care fanii lui Dinamo să revină alături de echipă: organizarea unor meciuri între suporteri şi fostele glorii!

Dinamo are o medie de 5.400 de spectatori pe teren propriu, fiind depăşită de echipe ca Oţelul sau FCM Târgu Mureş! Cel mai mare număr de spectatori a fost înregistrat la meciul Steaua-Universitatea Craiova când au fost prezenţi 25.000 de oameni pe Ghencea.

“Poate că şi noi, ca şi club, trebuie să acordăm mai multă importanţă relaţiei cu suporterii. Poate că trebuie să facem nişte acţiuni cu ei: poate un turneu de fotbal, în care noi, foştii jucători, să ne adunăm să jucăm cu suporterii, după care să stăm de vorba. Aceste lucruri ţin de departamentul de marketing. Trebuie să facem ceva, pentru că suporterii s-au îndepărtat de echipă. Stadionul este vechi, dar nu este urât, cred eu. De ce la o partidă cu Steaua vin 15.000 de oameni şi la un meci cu Gaz Metan vin 1.500? Nu ştiu dacă va fi mai bine când va fi gata Stadionul Naţional. Cu siguranţă, aici este locul unde au crescut generaţii de suporteri, antrenori şi jucători şi aici este adevăratul spirit al lui Dinamo, dar odată cu terminarea noului stadion, vom vrea un alt confort, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri”, a spus Florin Prunea.

Comments are closed.