ŞOCANT! Adriano s-a gândit să se sinucidă! VEZI DE CE!

on September 30, 2010 in Uncategorized

Fotbalistul echipei AS Roma, Adriano, s-a gândit să se sinucidă, în 2009, an în care a jucat la Internazionale Milano şi la Flamengo, a declarat mama fotbalistului, Dona Rosilda, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport.

“Într-o convorbire telefonică, mi-a mărturisit că se gândeşte la sinucidere. Era o perioadă de criză profundă, cu puţin mai mult de un an în urmă, care îl determinase să îşi anunţe retragerea. La originea depresiei a fost moartea tatălui său (n.r. – în 2004), peste care nu a reuşit să treacă”, a spus mama jucătorului, adăugând că Adriano s-a gândit la sinucidere înainte de a ajunge la Flamengo.

Ea a precizat că în prezent Adriano este “un al om, o persoană cu capul pe umeri”. “Este liniştit şi mulţumesc Romei, care i-a oferit o oportunitate”, a adăugat Dona Rosilda.

Adriano a petrecut opt ani dificili la Inter Milano (2001-2009), jucând uneori excepţional şi fiind adorat de fani. Însă a avut şi probleme de natură psihică şi probleme cu greutatea. El şi-a reziliat contractul cu Inter Milano de comun acord, la 24 aprilie 2009, iar la 6 mai 2009 a semnat un contract pe un an cu Flamengo.

Comments are closed.