Messi, recuperat total: “Nu mai am nicio problemă cu glezna”

on September 30, 2010 in Uncategorized

Mulţi au considerat ca nejustificată folosirea lui Lionel Messi în repriza a doua a partidei pe care Barcelona a susţinut-o contra lui Rubin Kazan, scor 1-1.

Atacantul argentinian s-a accidentat acum două etape, în partida pe care Barcelona a susţinut-o contra lui Atletico Madrid şi se estima că perioada de recuperare va fi de cel puţin două săptămâni.

Intrarea lui Ujfalusi nu i-a pricinuit “Balonului de Aur” daune atât de majore şi acesta s-a recuperat într-un timp record. Messi a ţinut să precizeze că nimeni nu l-a forţat să revină pe gazon mai repede şi susţine că nu mai simte niciun fel de durere.

“Nu mai am niciun fel de problemă cu glezna. Sunt fericit că nu a fost ceva grav, am efectuat antrenamente la intensitate maximă şi am jucat chiar contra lui Rubin. Absolut nicio durere.”, a punctat argentinianul, citat de goal.com.

Barcelona a bifat cel de-al treilea rezultat negativ contra lui Rubin, formaţie pe care au întâlnit-o şi anul trecut în Ligă. Messi explică de ce este dificil să joci contra ruşilor şi le laudă prestaţia.

“Ştiam că partida cu Rubin va fi una extrem de dificilă. Se apără extrem de exact şi nu lasă niciun spaţiu. Nu poţi să îi ataci cu toate liniile, pentru că nu te iartă, sunt letali pe contraatac”

Comments are closed.