“M-am dus la Steaua pentru nea Piţi, m-am întors pentru Ştiinţa! Universitatea merita să bată în Ghencea”

on August 10, 2010 in Uncategorized

Dorel Stoica s-a întors în Bănie, unde se simte ca acasă. Închizătorul a făcut o declaraţie de dragoste necondiţionată pentru Universitatea şi speră ca fanii să uite că a ales să evolueze pentru o scurtă perioadă la o echipă din Bucureşti. “M-am dus acolo pentru nea Piţi, m-am întors pentru Universitatea”, e explicaţia plină de tâlc a fotbalistului, care admite că Ştiinţa merita să învingă în Ghencea, dar a fost privată de victorie de decizia lui Onicaş.(de notat că după meciul cu pricina Dorel a declarat că nu se poate pune în discuţie justeţea rezultatului şi că roş-albaştrii au meritat victoria.).

“Am revenit cu sufletul. Mă bucur că îmbrac din nou tricoul Universităţii. Colegii m-au primit bine, sper să facem performanţă. Suporterii sper să mă înţeleagă şi prin evoluţiile mele să-i fac să uite că am fost la Steaua. Am mers acolo pentru nea Piţi, dar am revenit la Craiova, pentru Universitatea. Ştiu că numărul 6 este luat, aşa că voi purta 1+5 sau 5+1. Nu mă intereseaza banderola de căpitan! Echipa e mai puternică, a arătat-o şi în Ghencea, de unde merita să plece cu toate punctele”, a spus Dorel Stoica pentru editie.ro.

One Response to ““M-am dus la Steaua pentru nea Piţi, m-am întors pentru Ştiinţa! Universitatea merita să bată în Ghencea””

  1. gigi says:

    ce sa zica si el acuma, vrea sa se puna bine cu galeria Stiintei, va fi un iad pentru el ca s-a intors acasa