Pariuri Sigure

on June 8, 2010 in Uncategorized

Voi incepe prin a spune ca nu prea exista pariuri sportive fara risc dar “pariurile sigure” se apropie de acest concept adica pariuri sportive fara risc, cel putin pe hartie.
Pariurile sigure se bazeaza pe faptul ca in zilele noastra sunt multe case de pariuri de incredere ce ofera diferite cote pentru acelasi eveniment. Aceasta variatie a cotelor de la o agentie fata de alta agentie poate fi destul de mare, acest lucru se intampla din cauza ca fiecare casa de pariuri are opinia ei in legatura cu rezultatul unui anumit meci.
Va prezentam o situatie ipotetica care sa va ajute sa intelegeti exact ce inseamna “pariuri sigure” .

Sa luam ca si exemplu un meci clasic din Romania: Steaua-Dinamo.
Steaua vs. Dinamo: victorie Steaua cota 1.9 (Bet365) , egal cota 3.6 (Bwin) , Victorie Dinamo cota 5.75 (Bwin)
Cele mai bune cote sunt oferite pentru victoria Stelei de casa de pariuri Bet365, iar pentru egal sau victoria Dinamo cele mai bune cote sunt oferite de casa de pariuri Bwin.

Acum sa impartim cu 1 cele trei cote:

* 1/1.9=0.53 rezulta ca un pariu de 0.53$ returneaza 1$;

* 1/3.6=0.28 rezulta ca un pariu de 0.28$ returneaza 1$ ;

* 1/5.75=0.17 rezulta ca un pariu de 0.17$ returneaza 1$.

Daca adunam toate cele 3 numere (0.53+0.28+0.17) obtinem 0.98.

Acest lucru inseamna ca pentru fiecare 0.98$ pariati noi obtinem 1$ castig indiferent de rezultat.

Sa facem in sens invers 1/0.98=1.02 aceasta inseamna ca pentru fiecare 1$ pariat primim inapoi 1.02$ . Deci daca am fi pariat 1000$ am fi primit inapoi 1020$ avand un profit de 20$ indiferent de rezultat.

Partea grea a pariurilor sigure este ca trebuie gasite in ofertele caselor de pariuri ceea ce necesita mult timp. Chiar daca reusiti sa gasiti respectivele meciuri mai intervine o problema si anume ca nu poti sa pariezi pe o anumita cota suma dorita. Majoritatea caselor de pariuri au restrictii cu privire la suma maxima care se poate paria.

O alta problema cu care va puteti intalnii este modificarea cotelor existand astfel riscul ca pana sa se puna primele 2 pariuri sa se modifice cotele pentru al treilea pariu.

One Response to “Pariuri Sigure”

  1. George says:

    nu prea am eu mare incredere in asa zisele sure bets, dar ce zici tu imi da o alta incredere