Scheme Pariuri Sportive

on May 15, 2010 in Uncategorized

Pariurile sportive ocupa un loc aparte in cadrul jocurilor de noroc. Acestea confera un mai mare grad de libertate jucatorilor, oferindu-le totodata si o multitudine de tipuri de pariuri. Tot ca o diferenta, nu este deloc de neglijat existenta mai multor case organizatoare de pariuri, lucru ce duce la o concurenta benefica pentru jucatori, acestia putand chiar sa joace in paralel la mai multe case de pariuri, profitand in acest fel de diferitele facilitati specifice fiecareia sau de diferenta de cote.

Pentru a va ajuta in alegerea casei de pariuri cea mai avantajoasa din punctul de vedere al pariorului, iata mai jos principalele criterii de apreciere a acesteia:

– prestigiul de care se bucura in randul jucatorilor;

– posibilitatea de a paria pe evenimente sportive single;

– pragul castigului maxim cat mai inalt;

– cotele trebuie sa fie oferite in timp util (cat mai devreme, in timpul saptamanii, pentru evenimentele sportive de la sfarsitul acesteia);

– gama pariurilor sa fie cat mai diversificata (scor corect, rezultat la pauza, nr. de goluri, ordinea pe podium etc.).

Acestea fiind zise, putem privi de cealalta parte a baricadei, spre a ne face o parere despre profilul psihologic al pariorului. In acest domeniu, ca si in viata de altfel, este esential sa te cunosti pe tine insuti, sa-ti identifici scopurile, precum si mijloacele de realizare ale acestora. Din capul locului trebuie precizat ca pariurile sportive se adreseaza in primul rand oamenilor pasionati, cunoscatori de sport.

De aceea este foarte riscant sa pariati pe evenimente din domenii sportive pe care nu le cunoasteti indeajuns. Cu toate acestea, a fi microbist nu este suficient: trebuie sa va pricepeti foarte bine sa jonglati cu cifrele.

Exista oameni care pariaza doar pentru a-si oferi o emotie in plus atunci cand urmaresc un meci la televizor. Daca se rezuma la atat, atunci totul este in regula. Insa marea masa de pariori frecventeaza casele de pariuri in cautare de profit!

Unii dintre acestia vor sa castige mult si in cat mai scurt timp. Pentru aceasta vor adopta o strategie care sa le permita acest lucru: vor paria pe evenimente sportive numeroase, mizand in acelasi timp pe outsideri, care au cote mai ridicate. Altii, mai rabdatori, sunt satisfacuti sa castige mai putin, dar mai sigur, mizand pe favoriti si multumindu-se sa-si dubleze miza. Daca socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ vom vedea ceva mai incolo, la analiza statistica.

Un lucru este insa sigur: fara o anumita disciplina autoimpusa, jucatorul nu va putea emite pretentii in confruntarea sa cu organizatorii de pariuri. Astfel, chiar daca tactica aleasa nu da rezultatele asteptate, nu trebuie sa va pierdeti rabdarea, sa schimbati in mod pripit strategia, sa mariti in mod dramatic miza, pentru a recastiga terenul pierdut!

Nu trebuie sa uitati ca, spre deosebire de loto sau pronosport, la casele de pariuri se poate juca zilnic, ceea ce poate insemna o tentatie de nebiruit pentru impatimiti si, totodata, un magnet irezistibil de atragere a veniturilor acestora. Fixarea unui prag maxim al sumei ce poate fi jucata intr-o perioada de timp si respectarea intocmai a acestui prag, va poate ajuta sa stapaniti fenomenul, daca nu momentan, cel putin dupa o vreme.

De asemenea, jucatorii trebuie sa constientizeze faptul ca studierea meciurilor, culegerea informatiilor, alegerea cotelor etc. sunt foarte importante, asa ca acestia trebuie sa decida daca au timpul necesar pentru acest hobby (patima).

In concluzie, putem spune ca pariurile sportive reprezinta scena confruntarii dintre casele de pariuri si jucatori, in vederea obtinerii de profit. Care dintre cele doua parti are castig de cauza? La acasta intrebare poate sa raspunda fiecare din experienta proprie, insa putem observa ca, in loc sa falimenteze, casele de pariuri prospera!

Comments are closed.