Ghid Pariuri

on May 30, 2010 in Uncategorized

Sunteti incepator in domeniul pariurilor sportive pe internet si doriti sa pariati pe internet? Nimic mai simplu! , iata care sunt pasii care trebuie sa ii urmati pentru a putea sa pariati pe internet.

1. Pentru a putea sa pariati pe internet este necesar sa va deschideti cont la o casa de pariuri , casele recomandate de noi sunt www.Bet365.com si www.Bwin.com. Este indicat sa deschideti contul in EUR astfel avand mai clara notiunea banilor, deschizand un cont in RON poate sa va induca in eroare asupra perceptiei banilor, alta este senzatia de exemplu cand pariati 500 euro fata de 2000 RON , cu toate ca daca aproximam obtinem egalitate perfecta intre cele doua valori.

2. Inainte de a depune bani in contul de pariuri va sfatuim sa studiati prima data regulile casei de pariuri, tipurile de pariuri oferite etc. Dupa ce v-ati obisnuit cu meniurile siteului puteti trece la pasul urmator.

3. Dupa ce v-ati deschis un cont la una dintre aceste 2 case de pariuri si v-ati obisnuit cu meniurile si structura siteului urmeaza sa va depuneti o anumita suma de bani in cont ( la Bwin suma minima este 30 Ron iar la Bet365 suma minima este 10 euro).
Depunerea si retragerea banilor de la casele de pariuri va sfatuim sa o faceti cu ajutorul unui card de debit. Cardul de debit recomandat de noi este Visa Electron ” CARD CONT`ROL “de la Ing. Acest tip de card prezinta marele avantaj ca puteti depune si retrage banii de pe card in orice zi chiar si duminica. In schimb daca va faceti un card la o alta banca este necesar ca pentru depunerea banilor sa intrati contact cu angajatii bancii ceea ce nu se intampla la ING unde repunerile si retragerile de bani se fac la bancomat. Pentru cardul de la ING puteti aplica si online pe site-ul bancii la adresa http://www.ing.ro/ing/ing/Carduri.html .Cardul folosit pentru pariuri sau cumparaturi este indicat sa fie diferit de cel pe care primiti salariul.

4. Din momentul in care ati efectuat depunerea de bani puteti efectiv sa pariati, va sfatuim sa pariati initial sume mici pana va obisnuiti cu siteul si modalitatea de validare a pariului .

One Response to “Ghid Pariuri”

  1. dorin says:

    foarte bun articolul, felicitari